Adományozás

This video made my day!

This video made my day!If everyone thinks like this guy the world would be full love and happiness

Pubblicato da DeLorean su Giovedì 5 febbraio 2015

 

Ugye, milyen megdöbbentő, hogy jó tetteink mennyire képesek megváltoztatni a világot, amelyben mindenki boldogulni akar?

Támogass bennünket, hogy mi is támogathassunk másokat. Minden hónap utolsó hétvégéjén az istentiszteletek alkalmain adománygyűjtést tartunk egy jó cél érdekében. Egy családot, amelyben egyedül maradtak a gyermekek, mert balesetben meghalt az édesapa, vagy egy szervezetet, amely fogyatékkal élő gyerekek élményterápiás kezelésére jött létre, vagy egy intézményt, amely hozzásegíti hajléktalan embertársainkat a mindennapi ételhez…

Ez a mi közös társadalmi felelősségvállalásunk. Csak egyszerűen gyere el a misére és dobd be adományodat a perselybe. Vagy ha nem tudsz eljönni, akkor utald át bankszámlánkra vagy ad fel sárga csekken. A részletekről alább tájékozódhatsz. Biztos lehetsz benne, elszámolunk az adományokról és bízhatsz benne, jó helyre kerül a felajánlott összeged!

Ha nem tudsz adományozni, akkor mondj el Isten előtt egy imát valakiért, vagy gondolatban küldj neki egy áldást, hogy élete jóra forduljon. Hidd el, jóságod minden apró morzsájára szüksége van a világnak.

“Jézus Krisztus bár gazdag volt, értetek szegény lett, hogy szegénysége által meggazdagodjatok.” ()

Az adományozás részleteiről (Klikk ide)

Az egyházközségek összesített gyűjtései (Klikk ide)

Zárszámadás/Költségvetés (Klikk ide)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük