Szent Márton Tábor

Kedves Látogató!

Ezen az oldalon a 2020. augusztus 10 és 05 között tartott Szent Márton Táborban készült fotókat láthatja.

A képekért kattintson IDE.

Élménybeszámoló

  • Legjobban az tetszett a táborban, hogy új gyerekeket ismerhettem meg. Sok színes programon vehettünk részt. Kedvencem a séta volt Pannonhalmára. A táborban művészkedtünk is. Kedvencem a gipszöntés és a gipszkeret díszítés volt. (Molnár Liza, Ravazd)
  • Nagyon jó volt a közösség, sok barátot szereztem. A szervezésnek köszönhetően sok helyre eljutottunk. A tihanyi apátság barokk stílusa teljesen lenyűgözött. Kedvenc emlékem az, amikor Arnold atyával együtt fürödtünk a medencében. A pólóról, amit kaptunk, mindig ez a csodálatos egy hét fog eszembe jutni. (Molnár Gábor, Ravazd)
  • Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a napközis tábornak. A napok során jó kis közösséggé kovácsolódtunk össze, sok élménnyel gazdagodtunk, új ismereteket szereztünk. Kedvenc programjaim közé tartozott a tihanyi kirándulás, ahol új dolgokat tudtunk meg az apátságról, s annak történetéről. Majd pedig áthajóztunk Füredre, ahol fagyiztunk is. Egy szép nyári emlékként gondolok vissza a táborra, amelyben sokat nevettünk, énekeltünk, játszottunk, művészkedtünk, új barátságokat kötöttünk, s közelebb kerültünk Istenhez. (Molnár Anna, Ravazd)

Letölthető

  •