Ministránsélet

Sziasztok, kedves Ministránsok, kedves Lelkipásztorok!

Már elkezdtük az I. Egyházmegyei Ministráns Nap (EMN) szervezését. Most megosztjuk veletek a részleteket. Hajrá!

Hagyományteremtő szándékkal indítjuk útjára az Egyházmegyei Ministráns Napot. Az első alkalom március 2-án egy egész napos kirándulás lesz, amelynek izgalmas programja a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér meglátogatása idegenvezető segítségével. A nap programjáról alább olvashattok.

Kiket várunk?

Elsősorban a bencés plébániák egyházközségeiben rendszeresen ministráló, vagy más szolgálatot vállaló gyerekeket várjuk a programra. Nagy öröm számunkra ugyanis, hogy vasárnapról vasárnapra számíthatunk szolgálatotokra a szentmisében. Hűségetek jutalma ez a kirándulás.

A kirándulás időpontja? 

Március 2-a, szombat.

Az utazás hogyan történik?

Autóbusszal megyünk. Arról, hogy mikor és hol lehet felszállni az autóbuszra, a jelentkezők számától függ, ezért arról később, a jelentkezést követően időben tájékoztatjuk a résztvevőket és a szervező lelkipásztorokat.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
A Ministráns-nap programja
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
7.00 Gyülekező a Pannonhalmi Főapátság előtt, Cirill főapát úr úti áldása
10.00 Reptérlátogatás
15.00 Szentmise a pálos szerzetesek Sziklakápolnában Budapesten.
17.30 Séta és pizzázás Zsámbékon.
21.00 óra körül érkezünk Pannonhalmára

A költségek: 

3000 Ft.

Amit hozni kell magunkkal:

14 év felettieknek személyi igazolványt, (ha lejárt, azt a hivatalos dokumentumot, aminek a száma a jelentkezési lapon van), amennyiben a gyermek 14 év alatti és van személyigazolványa, nem kell sem a számát felírni, sem elhozni, enni és innivaló, költőpénz.

Jelentkezési határidő:

Február 17. (!!!) Jelentkezhetsz plébániád lelkipásztoránál az adatlap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével (borítékba zárva és névvel ellátva). A jelentkezési lapot (amely egyben a szülői hozzájáruló nyilatkozat is) innen töltheted le: Jelentkezési lap_EMN

Szeretettel hívunk és várunk:
Arnold atya (30/920-2246) és Mónika tanár néni (30/300-4059)


Infó a lelkipásztoroknak

(Kérjük, hogy az alábbi részt csak a szervezők és a lelkipásztorok vegyék figyelembe!)

A jelentkezők adatait a beérkezés sorrendjében töltsétek fel egy virtuális táblázatba ezen az űrlapon keresztül (AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉHEZ IDE KATTINTS!). Sajnos csak korlátozott számban tudunk jelentkezéseket elfogadni, ezért arra kérünk minden lelkipásztort, hogy tartsa a kapcsolatot Horváthné Volf Mónikával (30/300-4059) és egyszerre közölje vele a jelentkezők számát a leadási határidőt követő napon. Ha levélben akartok írni neki, akkor ide kattintsatok: ÍROK NEKI

A repülőtérnek le kell adnunk a névsort, és az általuk kért adatokat határidőre. Utólag már ezen módosítani nem lehet. Ezért kérjük a jelentkezés határidejének és az adatok feltöltésének pontos betartását!

Kedves Lelkipásztorok az Első Egyházmegyei Ministráns Napot részben különféle cégek támogatásából finanszírozzuk. Ti döntsék el, hogy a részvételi összegből mennyit vállal át a plébánia. Köszönjük, ha támogatjátok a ministránsokat!

Arnold atya (30/920-2246) és Horváthné Volf Mónika lelkipásztori asszisztens (30/300-4059)

Az Első Egyházmegyei Ministráns Napról készült képeket ide kattintva nézheted meg.

A logónk