Jegyescsoport

Kedves házasságra és esküvőre készülő jegyespárok!

A világjárvány ellenére szeretnénk folytatni a felkészülést életetek legszebb és talán legfontosabb eseményére, egészen addig, amíg ez lehetséges, természetesen az összes járványügyi óvintézkedést betartva. Bízzunk abban, hogy mire elérkezik esküvőtök időpontja, zavartalanul ünnepelhetünk majd. 

Covid19 információk

A következő összejövetel időpontja: 2022. Május 14. és 21.  szombat, 10.00

(Akik a 14-ei időpontot választják, azok egy családnapba kapcsolódhatnak be, amelyen kitűnő előadásokat hallgathatnak meg családi élet, párkapcsolat témákban. Ezt az alkalmat különösen ajánljuk azoknak, akik nem tudtak jönni valamelyik korábbi alkalomra. A családnap részleteki itt érhető el. 

Helyszín: Pannonhalmi Főapátság

Mutasd a térképen: Klikk ide

Cím: 9090 Pannonhalma, Vár 1.

Kezdési időpont: 10.00. Befejezés: kb. 11.30.

A következő rendkívüli alkalmon szinódusi beszélgetésen veszünk részt, amelyben arra kérünk benneteket, hogy mondjátok el nekünk és egymásnak mindazt, amit az egyházzal kapcsolatban gondoltok: Mik az erősségei, gyengeségei? Hogyan képzelitek el közös életeteket az egyházban? Milyen sérelmek vannak bennetek az egyházzal kapcsolatban? Milyen jó tapasztalatokat őriztek magatokban? Mit vártok az egyháztól? Mivel szeretnétek/tudnátok hozzájárulni az egyház életéhez, megújulásához? Mit kaptatok eddigi életetek során az egyháztól? Hogyan támogat benneteket az egyház ma?

Kérünk, töltsétek ki a jelentkezési űrlapot. Adataitokat bizalmasan kezeljük és kizárólag a jegyes-csoport szervezésében, valamint az anyakönyvezésnél használjuk fel.

Szeretettel köszönt benneteket: Kamilla családterapeuta és Arnold atya

Hutvágner Kamilla, családterapeuta és gyermekpszichológus (E-mail: hutvagnerkamilla@gmail.com)

Hortobágyi Arnold atya, családsegítő lelkigondozó, mentálhigiénés szakember (E-mail: arnold@osb.hu)