Hirdetések

HIRDETÉSEK (2021. augusztus)

Ravazd, Varsány – A nyár folyamán is lesz a csütörtöki napokokon Veszprémvarsányban reggel 7 órakor, Ravazdon pedig este 6 órakor szentmise.

MINDENHOL – Minden csütörtökön este 6 órakor és minden szombaton este 6 órakor a szentmiséket élőben közvetítjük a ravazdi templomból a youtube csatornámon (Arnold), ravazdi falutv-n és a 4plebania.hu oldalon. Hogy értesítést kapjatok a soron következő szentmiséről, kérem, iratkozzatok fel a youtube csatornámra. A feliratkozás a videoablak alatt található piros FELIRATKOZÁS gombbal lehetséges. Akik szeretnének értesítést kapni a következő szentmiséről, kattintsanak a gomb melletti kis harangocskára.

MINDENHOL – A plébániákon a személyes ügyintézés a megszokott módon a megszokott időpontban lehetséges. Akik sírhelymegváltást vagy anyakönyvi ügyeket szeretnének intézni, interneten keresztül is megtehetik. Az arnold@osb.hu e-mail címemen vagy a 06-30-920-2246-os telefonszámon is elérhető vagyok a nap minden órájában.

MINDENHOL Egyházközségi hozzájárulás rendezésére személyesen is van  lehetőség a plébánián a megszokott ügyfélfogadási időben. Aki szeretné rendezni az éves önkéntes egyházközségi hozzájárulását, az a templom előteréből vihet sárga csekket, vagy a plébánia bankszámlájára utalhatja hozzájárulását. Ügyintézés előtt kérjük, hogy egyeztessen időpontot munkatársainkkal. Bankszámlaszámunk a sárga csekken megtalálható. Az egyházi hozzájárulás ajánlott mértéke: aktív korúak részére 4.000,-, a nyugdíjasok számára 3.000,- forint.

MINDENHOL – Szeretettel kérek benneteket, hogy anyagi lehetőségükhöz mérten támogassátok plébániánk szentmise közvetítéshez szükséges informatikai eszközök fejlesztését. A ravazdi plébánia bankszámlaszáma: a 4plebania.hu/adomanyozas oldalon található. Akik adományukkal szeretnének hozzájárulni, írják be a megjegyzés rovatba: „miseközvetítésre” jelszót. Köszönjük mindenki hozzájárulását.