Papkerti termékek

Papkeri termékek Banner

 

Ismerje meg a levendulából és különféle gyógynövényekből készített papkerti termékeinket. Tudjon meg minél többet sokoldalú felhasználásukról, egészségmegőrző hatásukról. 

Milyen termékekben utazunk?

A plébániakertjeinkben gondosan nevelt levendulavirágot minden évben feldolgozzuk. Az angol fajtájú levendula nagy részéből olajat készítünk a Pannonhalmi Főapátság lepárlójában. A francia típusú, gyönyörű élénk lila színű virágzatból pedig levendulavirággal megtömött szív alakú illatpárna készül. A levendulavirág egy részét – gondos tisztítás és válogatás után papírtasakokba töltjük. A jövőben tervezzük, hogy tartósítószermentes szörp-sűrítményt is készítünk.

Hol a minőség?

Papkerti termékeink esetében is a hangsúly nem a külsőségeken, hanem a minőségen van. Amellett, hogy megjelenésében is vonzó legyen, arra törekszünk, hogy garantálni tudjuk az Ön számára a kiváló és állandó minőséget. A levendulaolaj 100%-ban tiszta, szintetikus segédanyagoktól mentesen kerül palackozásra 10 ml-es cseppentőfejes üvegekbe. Az illatpárnába kizárólag tiszta, gondosan válogatott és szárított virágzatot töltünk.

Levendula tea | Levendulaolaj | Levendulás illatpárna